Atatürk Ortaokulu

Telefon : 0 364 311 89 88
WEB https://sungurluataturkoo.meb.k12.tr
Adres : Örnekevler Mahallesi 2000 Sokak No.1 SUNGURLU/ÇORUM
VİZYON : * Bütün öğrencilerimizin temel ihtiyacı öğrenme olsun * Bütün öğrencilerimiz ileri öğretim kurumlarında başarılarına devam etsin * Bütün öğrencilerimiz yeteneklerini ve bilgilerini en üst düzeyde geliştirsin * Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın * Okulumuzda bilim ve bilimsellik her şeyin çıkış noktası olsun, aydın insanlar yetişsin
MİSYON : Biz, bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve çağın ihtiyaçlarına yanıt verecek beceriler kazandırmak, okuyan, araştıran, öngören ve bunları bir merak ve ihtiyaç içerisinde gerçekleştiren, öğrendiklerini karşılaştığı yeni durumlara transfer edebilen kişiler olmasını sağlamak ve onların ileri öğretime en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak, Öğrencilerimizin, çağın gerekleri doğrultusunda; kendine güvenen, milli ve manevi değerleri benimseyen ve Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : Sabah:08:30-11:55 Öğle :13:10-15:35
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Yürüyerek 15 dakika
Yerleşim Yeri : Okulumuz, Örnekevler Mahallesinde yer almaktadır. Mahallemizin doğusunda Bahçelievler Mahallesi, batısında Kemiklidere, kuzeyde Ankara-Samsun Karayolu, güneyde Manastır Tepesi yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 70 km İlçe merkezinde
Kontenjan Bilgileri :